skip naar content skip naar hoofdnavigatie spring naar service navigatie
sluit
Hulp nodig?

Chat is online op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag stellen via e-mail of WhatsApp: 06-12887717 (alleen berichtjes)

Meer informatie over de chat-service? Klik hier

Online op dit moment

Stel je vraag

Mariët Bruggeman
Mariët Bruggeman Bhic
Menu
sluit
Hulp nodig?

Chat is online op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag stellen via e-mail of WhatsApp: 06-12887717 (alleen berichtjes)

Meer informatie over de chat-service? Klik hier

Online op dit moment

Stel je vraag

Mariët Bruggeman
Mariët Bruggeman Bhic

Colofon

Disclaimer

Hoewel het BHIC ernaar streeft om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen we niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop je die ontvangt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Het BHIC heeft zijn best gedaan om eventuele rechthebbenden van getoond materiaal (foto's of films) op te sporen en toestemming te vragen voor publicatie via internet. Dat is niet in alle gevallen gelukt.

Ben je van mening dat het tonen van bepaalde foto's via deze website inbreuk maakt op enig recht dat jou toekomt, dan vragen we je dit onderbouwd aan ons te laten weten. Bij een gegronde klacht zullen we samen met je bekijken hoe we aan je klacht tegemoet kunnen komen. Mochten we er niet uitkomen, dan zullen we het materiaal natuurlijk van de website verwijderen.

 

Alle rechten voorbehouden

De inhoud van deze site is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Bij commercieel gebruik is voorafgaande schriftelijke toestemming van de directeur van het BHIC nodig voor het verveelvoudigden, opslaan of in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, via opname of op enige andere manier, openbaar maken van of uit de aangeboden teksten en het beeldmateriaal.

Het BHIC behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor als bedoeld in artikel 2, eerste lid van de Databankenwet (Stb.1999, 303), voor zover deze wet niet anders bepaalt.

 

Auteursrecht en hergebruik

Verhalen die geschreven zijn door medewerkers van het BHIC (herkenbaar aan het blauwe balkje met daarin de tekst "BHIC" naast de naam van de auteur) mogen overgenomen en gebruikt worden, mits het gebruik geen commercieel doel dient en er een bronvermelding bij staat (naam auteur en website BHIC). Deze toestemming geldt niet per definitie voor de in het verhaal gebruikte foto's. Deze mogen alleen gebruikt worden als het auteursrecht van de foto's bij het BHIC berust. Voor het overnemen en gebruiken van verhalen van anderen dan medewerkers van het BHIC moet eerst toestemming aan deze personen (rechthebbenden) worden gevraagd. Twijfel je of je bepaalde content mag gebruiken? Neem dan contact met ons op via info@bhic.nl.

Je hebt geen toestemming nodig om reproducties van kaarten en prenten te gebruiken, zolang er maar een bronvermelding (Collectie BHIC) bij staat.

Voor het vermenigvuldigen en/of openbaar maken van reproducties van foto's waarvan het auteursrecht bij het BHIC berust, wordt de toestemming hierbij verleend.

Het auteursrecht van een aantal foto's berust niet bij het BHIC. Als de houder van het auteursrecht bekend is, staat dat bij de betreffende foto vermeld. In zulke gevallen moet je bij die genoemde persoon of instelling toestemming vragen als je de foto op een of andere manier wilt publiceren.

In de collectie zitten ook luchtfoto's van KLM Aerocarto (tegenwoordig Aviodrome Luchtfotografie). Voor bestellingen verwijzen wij je graag naar hun website.

 

Realisatie zoekmachine archieven en boeken

DE REE archiefsystemen, Groningen

 

Realisatie zoekmachine foto's en stamboom

Picturae ICT / Memorix, Heerhugowaard

 

Bouw website

Fabrique, Rotterdam