Chat is online op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag stellen via e-mail of WhatsApp: 06-12887717 (alleen berichtjes)
Meer informatie over de chat-service? Klik hier
Chat is online op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag stellen via e-mail of WhatsApp: 06-12887717 (alleen berichtjes)
Meer informatie over de chat-service? Klik hier
Slagerij Van Nistelrooij is een begrip in Boxtel. Begin 1900 is Hannes van Nistelrooij al slager, in een tijd dat er in die straat ook nog een zaak in ‘comestibles’ is gevestigd. Nu zien we in de etalage al pakjes vermicellisoep van Royco, heldere groentesoep van Heinz en blikjes Smac van Unox. De jaren zestig zijn bijna afgelopen, de jaren zeventig staan te popelen om te beginnen.
Maar het draait natuurlijk om de vleeswaren bij Van Nistelrooij. Wie stond er zelf in deze zaak om de vraag ‘Mag het een onsje meer zijn?’ te beantwoorden. Wie heeft nog steeds ‘woensdag gehaktdag’? Of wie weet hoe het deze slagerij verder is vergaan? Heeft de volgende generatie de zaak voortgezet? Wie weet meer van deze foto en vertelt ons het verhaal erachter?
Deze foto-oproep verscheen in de rubriek 'Kijk naar Toen' in De Meierij, waarin we op zoek zijn naar de persoonlijke verhalen achter een foto.